Bez Alışveriş - Market Çantası

Bez Alışveriş - Market Çantası

Çevrenin korunması adına yapılan yasal düzenlemeler ile alışverişlerde kullanılan poşetlerin ücretli hale getirilmesi bez alışveriş / market çantası taleplerini oldukça artırmıştır.Sıfıt atık kapsamında T.C Çevre ve Şehircilik bakanlığının çıkardığı 2872 Sayılı Çevre Kanunu'na ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

Bez alışveriş / market çantası doğa dostu olması ve dayanıklı olması sebebiyle tercih edilmektedir. Üstelik maliyet açısından da işletmelere yük getirmeyen bir üründür. Marketler ve alışveriş yapılan alanlarda bez çanta tüm müşteriler tarafından talep gören bir ihtiyaç malzemesi haline gelmiştir. Promosyon olarak kullanılan veya satılan bez çantalar her türlü ihtiyaç için kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Bez Alışveriş / Market Çantası Avantajları

Bez alışveriş /market çantası ürün satanlar ve alanlar için dayanıklı olması sebebiyle avantaj sağlar. Bez alışveriş çantası alan müşteriler bu çantaları diğer taşıma ihtiyaçları için de kullanabilmektedir. Ürün veya hizmet satanların bez alışveriş çantası yaptırması ise bu çantaları satarak veya promosyon olarak dağıtması durumunda ürün, hizmet veya işletmesinin maliyetsiz olarak reklamını yapmış olur. Bez alışveriş çantalarının farklı amaçlar için kullanılabilir olması daha geniş kitlelere ulaşmak anlamına gelmektedir.

Bez Alışveriş / Market Çantası Çeşitleri

Bez alışveriş / market çantaları imal için kullanılan kumaş türüne ve tasarıma göre çeşitlere ayrılmaktadır.Bu çeşitlere ilgili ürünlerden ulaşabilirsiniz.

Doğa dostu bez alışveriş çantalarının başlıca çeşitleri şöyle sıralanabilir;

  • Bez market Çantaları
  • Bez Mağaza çantaları
  • Promosyon Bez Çantalar
  • Bez Fuar Çantaları
  • Desenli Çantalar

Bez alışveriş / market çantaları tercihe göre farlı şekillerde üretim yapılmaktadır. Kullanım alanına göre omuza asmalı, saplı, ağzı büzmeli gibi talebe göre dikimi yapılmaktadır.

Bez Alışveriş / Market Çantası Tasarımı

Bez alışveriş çantaları geniş bir tasarım alanına sahiptir. Talebe göre istenilen desenler bez çanta üzerine uygulanabilir. Bununla birlikte ürün, hizmet, logo ve özel yazı teknikleri uygulanarak tanıtım amaçlı da tasarlamak mümkündür. Bez alışveriş / market çantaları her yerde kullanılabilin ürünler olduğu için işletme ve ürün tanıtımında geniş kitlelere ulaşmayı sağlamaktadır. Profesyonel tasarımcı ekipler tarafından bilgisayar programları desteğiyle hazırlanan şık bir bez alışveriş çantası tüm müşteriler tarafından talep görecek bir üründür.

Güvenli Ödeme

Ödemeleriniz tamamen güven aldında

Hızlı Kargo

Ayn gün ürün kargosu

Müteri Memnuniyeti

Hedefimiz daha iyi bir hizmet ve memnuniyet.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024
ULTRASONİK
ÇANTA
DİKİŞLİ
ÇANTA
TORBA
KILIF
HAM-BEZ
ÇANTA
İHRACAT