Ultrasonik Bez Çanta Üretimi - Bez Torba - Bez Poşet

Ultrasonik Bez Çanta Üretimi - Bez Torba - Bez Poşet

Ultrasonik bez çanta üretimi modelleri ve promosyon ultrasonik çanta için sitemizden fiyat teklifi alabilirsiniz. ultrasonik kaynaklı nonwoven çanta,u cut ultrasonik dikişli nonwoven çanta,u cut ultrasonik bez çanta, d, cut ultrasonik dikişli nonwoven çanta,cut, ultrasonik dikişli çanta, ultrasonik kaynaklı bez torba, bez poşet

  • Tela çanta kumaşı  nonwoven kumaş
  • Tela çanta eni x yüksekliği x 
  • Tela çanta körüğü alt ve yanlar x
  • Tela çanta kulp uzunluğu kısa el tutmalı kırmızı renk 
  • Tela çanta ultrasonik yapıştırma tekniği ile 3D olarak üretilir.
  • Tela çanta baskısı çift taraf ve körük ofset baskılı yapılabilir. 
  • Tela çanta üretim adeti minimum 2000 adettir.                   

ULTRASONİK YAPIŞTIRMA BEZ ÇANTA 

Tamamen doğa dostu  ve geri dönüşüme uygun olan nonwoven çanta (tela çanta) yüzde  yüz doğal olan tela kumaştan üretilir ve bir yıl gibi kısa bir sürede doğaya zarar vermeden yok olabilmektedir. Anti bakteriyel özelliğinin yanı sıra nefes alabilen, su geçirmeyen tela bez çanta , dayanıklı yapısı ile yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Nonwoven insan sağlığını tehdit eden hiçbir kimyasal içermez. Yıkanabilir kumaştan imal edilen tela bez çanta uzun süre kullanım için uygundur. 

Tela bez çanta imalatımız tamamen  müşteri talebine göre istenilen kumaş renginde, ölçüsünde, değişik modellerde yapılmaktadır. Üretilen bez çantalar üzerine emprime baskı, ofset baskı, digital baskı, serigraf baskı, transfer baskı yapılabilir. Günlük hayatınızın birçok alanında, fuarlarda, toplantılarda, açılışlarda, seminerlerde, panellerde kullanabileceğiniz tela bez çantalar promosyon çantalar arasında en uygun maliyete sahip olandır. Uzun ömürlü olması sayesin de nonwoven tela bez çanta cazip bir reklam materyali olarak firmaların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır. 

Tela bez çanta  ile firmanızı ve kurumsal logonuzu çok sayıda kişiye ve firmaya ulaştırarak siz de değerinize değer katabilirsiniz.

PROTEP Bez Çanta kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle sadece yurtiçinde değil dünyanın pek çok ülkesine de bez çanta üretim ve ithalatında öncü bir markadır.

Güvenli Ödeme

Ödemeleriniz tamamen güven aldında

Hızlı Kargo

Ayn gün ürün kargosu

Müteri Memnuniyeti

Hedefimiz daha iyi bir hizmet ve memnuniyet.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024
ULTRASONİK
ÇANTA
DİKİŞLİ
ÇANTA
TORBA
KILIF
HAM-BEZ
ÇANTA
İHRACAT